RECOLOR web - domain név, webtárhely, honlapkészítés
Szombathely, Csillag utca 16.
06-20-9671-833, 06-20-9-383-464
5

5 (1 szavazat)

RECOLOR web - domain név, webtárhely, honlapkészítés

Bemutatkozás: 

RECOLOR web - domain név, webtárhely, honlapkészítés

 • Mert mi értünk a szakmához
  Cégünk nem csak webtárhelyeket, domain neveket kezel, hanem tartalomfejlesztőként önállóan üzemeltet portálokat saját tartalommal. Gazdasági tartalmaink az elmúlt években a legsikeresebb üzleti portálokká nőtték ki magukat. Velünk együttműködve Önnek is jut az üzleti sikerből, hiszen minden webtárhely ügyfelünket teljesen ingyen hirdetjük ezeken a portálokon. ( lásd: www.topceg.info és Vállalkozónet)
 • Mert olcsó, nem tartalmaz rejtett költségeket
  Ha mi azt mondjuk Önnek, hogy egy évben 18 000.- forint a webtárhely szolgáltatás, akkor az annyi. Nincs semmilyen egyéb más rejtett költség. Nem számolunk fel díjat, ha kér egy újabb email címet és akkor sem, ha műszaki támogatásra van szüksége. Nekünk természetes, hogy Ön felhív bennünket, mi felvesszük a telefont és segítünk.
 • Mert mi telepítünk Önnek egy tartalomkezelővel ellátott honlapot
  Egy webtárhely nem sokat ér az azon elhelyezkedő tartalom nélkül. Ha webtárhelyet bérel nálunk, mi telepítünk Önnek egy alapfunkciókkal rendelkező webhelyet, mely alkalmas lesz arra, hogy honlapján a tartalmat feltöltse, kezelje.
 • Mert esetleg nem elégedett jelenlegi szolgáltatójával
  Ha már van honlapja, de nem elégedett, mi abban is segítünk. Minden ügyintézést magunkra vállalunk, Önnek csak néhány papírt kell aláírnia.
 • Persze mi is szeretünk keresni, ezért vannak dolgok, amiért pénzt kérünk
  Ha Önnek egyedi igényei vannak, melyek túlmutatnak egy egyszerű honlap keretein, az nekünk is több munkával jár, de nem kell emiatt aggódnia. Nem dolgozunk drágán. Ha egyedi dizájnt akar a honlapjához, webáruházat szeretne, vagy internetes kampányt indítana, árajánlatot adunk és meg fogunk egyezni. Keressen bátran bennünket!
Megosztás: