VÁRKÖRNYÉKE KFT - ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS, TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉS, INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS PEST MEGYE
Dunakeszi, Tóth Ilona utca 19, 2120 Magyarország
Telefon:06-27-540-125
0

Még nincs szavazat

VÁRKÖRNYÉKE KFT - ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS, TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉS, INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS PEST MEGYE

Bemutatkozás: 

Építőipari kivitelezés, komplett kivitelezés, társasház építés, generálkivitelezés, épület rekonstrukció, építőipari beruházás, társasház komplett kivitelezés, Építőipari generálkivitelezés

Társasház építés - társasház komplett kivitelezés
Lakópark építés - Lakópark építés Budapest, lakópark építés Pest megye

A cég tevékenységi köre:
- építőipari fővállalkozás teljes vertikuma: teljes építési, szakipari és épületgépészeti munkák.
- társasház építés és társasház értékesítés
- lakópark építés, lakópark kivitelezés

A Várkörnyéke Kft. 1989-ben alakult. Tevékenységi köre az építőipari fővállalkozás és generálkivitelezés, illetve az építőipari munkák kivitelezésére terjed ki, elsősorban a magasépítés területén.
Cégünk ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezik. Az elmúlt 3 évben cégünk lakóépületek (társas házak) építését és egyben értékesítését végzi.

A Várkörnyéke Kft. létszáma 20-30 fő között változik mindenkori piaci feltételektől függően, ebből 5 fő az alkalmazotti és 20-25 fő a fizikai létszám.
A Várkörnyéke Kft. folyamatosan tartja kapcsolatait a megrendelőkkel. A megfelelően felkészült szakember-gárda (építésvezetők, művezetők, előkészítők) megfelelő szervezettséggel képes koordinálni a különböző munkanemek végrehajtását követve a legújabb technológiai, alkalmazás-technikai változásokat és a szabványok, illetve egyéb szabályozó-dokumentumok változásait.

Az építőiparon kívül cégünk a Dunakeszin lévő Gondtalan Élet Pszichiátriai Betegek Otthona üzemeltetésével is foglalkozik

Képek: 
Megosztás: